Η Ελλάδα πάσχει από Λευχαιμία

Η Ελλάδα με την απόλυτη ευαισθησία στην επιβολή  της φιλελευθερίας, άφησε όλη τη πολιτική της σύσταση να μεταβληθεί! Πάσχει από θανάσιμη ασθένεια: την αποσύνθεση του αίματος. «Πάσχει από Λευχαιμία». Δε μένει πια παρά να περιμένουμε το τέλος της αγωνίας της.

Μετά  τη μεταπολίτευση  γεννήθηκαν οι συνταγματικές Κυβερνήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν   την χούντα της επταετίας, με το Σύνταγμα, το οποίο είναι μία διδασκαλία διαφωνιών, διχονοιών, συζητήσεων, διχογνωμιών, ολέθριων προστριβών των κομμάτων.


Από τότε λοιπόν η Κυβέρνηση και οι πολίτες βλέπουν  μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων. Και πως θα μπορούσαν να διερευνήσουν την εσωτερική σημασία τους, αφού οι εκλεγμένοι προεστοί και πνευματικοί άνθρωποι δε σκέφτονται τίποτε άλλο παρά να προβάλλονται να πλουτίζουν και να διασκεδάζουν;

Στο προσεχές μέλλον θα δούμε τις  τάξεις εκείνων που αποβλέπουν στην εξουσία να γίνονται αραιότερες. Η  έλλειψη ικανών ηγετών θα οδηγήσει  σε αναταραχές ικανές να παραλύσουν την χώρα....  Θα δούμε στο μέλλον πρωθυπουργούς  οι οποίοι έχουν στο παρελθόν τους κρυμμένη κάποια ηθική πληγή. Ο φόβος των αποκαλύψεων, η επιθυμία που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο που ανέβηκε στην εξουσία να διατηρήσει τα προνόμιά του, τις ωφέλειες και τις τιμές, οι οποίες ανήκουν στη θέση του, θα τους καταστήσουν  τυφλούς εκτελεστές των διαταγών της Παγκόσμιας Τάξης πραγμάτων.

Κάποια στιγμή ''κάποιοι'', θα πουν στους Έλληνες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας  σας,  δηλ. το έθνος, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα. Σας  αφήνουμε ελεύθερους να  δηλώσετε υπακοή''. Θα μπορούμε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνουμε αυτό προτού να δοκιμάσουμε αυτό που θα μας προσφέρουν; Αναμφίβολα όμως  οι Έλληνες τότε, συνεπαρμένοι θα τους  σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις.

Οι πολίτες πριν συμβεί αυτό  θα εκλέγουν  πρωθυπουργούς, αλλά η Βουλή δεν θα έχει δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα το έχει ο  υπεύθυνος Πρωθυπουργός, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια αυτών των κύκλων.

Οι  σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως θα διαταραχθούν τόσο ώστε οι πολίτες θα κουραστούν με την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία της Παγκοσμιοποιημένης Νέας Τάξης.

Έτσι θα δούμε την κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, και οι λαοί, φυσικά και οι Έλληνες, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, θα αναφωνήσουν: "Διώξτε τους και δώστε μας ένα  γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας".

Ο Μάτριξ άνοιξε τη πόρτα. Εσείς τι θα κάνετε;

Θεωρίς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.