Αι γυναίκαι είναι άπισται….

H σεξουαλική απελευθέρωση της γυναίκας είναι γεγονός.O μύθος της «αιώνια πιστής»γυναίκας έχει καταριφθεί πανηγυρικά.Το 74% των Ελληνίδων δεν διστάζουν να δηλώσουν πως είναι άπιστες. Η Ελληνίδα δεν ντρέπεται πια να ομολογήσει ανοικτά πως έλκεται ιδιαίτερα από την εξωτερική εμφάνιση και πως προσέχει ιδιαίτερα τους γλουτούς, την πλάτη, τα πόδια και τα δάκτυλα των ανδρών. 

Μην αναρωτιέστε λοιπόν πια γιατί οι άνδρες δεν είναι οι κυνηγοί στο σεξουαλικό παιχνίδι. Σήμερα οι ρόλοι είναι ισότιμοι και η γυναίκα είναι εξίσου διεκδικητική αλλά και ανταγωνιστική στον έρωτα. Όταν αντιλαμβάνονται   την τελευταία τους ευκαιρία, στη δεκαετία των σαράντα  χρόνων τους προκειμένου να επιβεβαιωθούν με τον κατάλληλο άνδρα, υποκύπτουν στον πειρασμό της απιστίας και νιώθουν τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες.  


Οι λόγοι για τους οποίους αρχίζουν εξωσυζυγικές σχέσεις, είναι πολλοί και διαφορετικοί για κάθε προσωπικότητα, φαίνεται να υπάρχουν μοτίβα που είναι κοινά και επανέρχονται ξανά και ξανά. Κάποια από αυτά είναι η έλλειψη αναγνώρισης και εκτίμησης, η έλλειψη σεξουαλικής επικοινωνίας,επιθυμία χωρίς επιθυμία και η αναζήτηση του εαυτού της.
 
Παράλληλα, η είσοδος στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους συμπίπτει με την σεξουαλική τους κορύφωση, οπότε και αυξάνονται οι ευκαιρίες τους για ανεύρεση του επιθυμητού συντρόφου. Η ανεξελεγκτη και περα από το φυσιολογικο εκκριση ορμονων, που «τρελαινουν» το κορμι, αλλα και το μυαλο μιας γυναίκας, αυξάνουν τις  αναγκες της για σεξ , που να είναι αδυνατον να ικανοποιηθουν από έναν και μονο άνδρα.

Πρέπει να είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις όπου μια γυναίκα αποζητά συνειδητά την εξωσυζυγική περιπέτεια. Συνήθως οι περιστάσεις είναι τέτοιες ώστε αυτό «προκύπτει» και η γυναίκα μπαίνει σιγά-σιγά σε μια περιπέτεια, που της προσφέρει -έστω παροδικά- όλα όσα τής έλειπαν και δεν είχει τρόπο να τα διεκδικήσει από τη σχέση της. Συνήθως, συνειδητοποιεί εκ των υστέρων πόσο τελματωμένη και αδιέξοδη αισθανόταν την κατάσταση και πόσο ανήμπορο ένιωθε τον εαυτό της -και το σύντροφό της- να κάνει κάτι για να την αλλάξει.  Mπορεί η απειλή για τη σχέση να μην είναι τόσο εμφανής όσο όταν παρεμβάλλεται ένας τρίτος άνθρωπος, όμως είναι εξίσου μεγάλη, γιατί και αυτή η στάση υποδηλώνει: «κουράστηκα, παραιτήθηκα, δεν ξέρω πια πώς να επικοινωνήσω μαζί σου».

Όσο για τις άπιστες ατάκες των ζωδίων

Λέων:”Πάντως καλύτερος από μένα δεν ήταν σίγουρα !!!”
Παρθένος:”Τουλάχιστον καθάρισες το σπίτι και έκανες μπάνιο μετά;”

Λίλιαν  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.