Δεν θέλουν τους Έλληνες ενωμένους

Γίναμε δυστυχώς  εμείς και τα παιδιά μας μάρτυρες του απαράδεκτου γεγονότος αναβολής της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη και  ακούσαμε να αποκαλούν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας προδότη, αυτόν τον Έλληνα που  πολέμησε γι’αυτόν το τόπο.

Μην ψάχνετε να βρείτε αγανακτισμένους ή να δικαιολογήσετε την αντίδραση του λαού και άλλα τέτοια σοφίσματα.  Τον τελευταίο καιρό, ο αρχηγός Αλέξης, αυτός με το… σπινθηροβόλο βλέμμα, βγαίνει και λέει κάτι εξυπναδίστικες ατάκες,   (ακόμα και περί της «εθνικής κυριαρχίας που κινδυνεύει» κ.τ.λ.)  και μερικοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι… νάτη η εθνική αντιπολίτευση, βρέθηκε!


Σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης τοιχοκολλήθηκε η αφίσα της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης που βλέπετε και ζητά να καταργηθούν οι παρελάσεις. Δείτε την αφίσα... και βγάλτε συμπέρασμα. .Μην πέφτετε στις παγίδες . 

Και κάτι ακόμα. Εν όψει λοιπόν της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Για μια ακόμη χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παρελάσουν για να γιορτάσει το «έθνος»και να επιβεβαιωθεί άλλη μια φορά ότι οι παρελάσεις το μόνο που δεν κάνουν είναι να καλλιεργούν την ιστορική μνήμη.
Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου δεν μπορεί παρά να είναι το διαχρονικό μήνυμα της αντίστασης και της ανυπακοής απέναντι σε όλους όσους μας κλέβουν το μέλλον. Οι αγώνες του σήμερα, λοιπόν, και όχι οι στρατοκρατικές παρελάσεις είναι αυτοί που θα δικαιώσουν τις θυσίες όσων αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής για τη δικαιοσύνη και την κοινωνική απελευθέρωση.”.

Αυτά τα ολίγα, για να μην τρέφουν κάποιοι ψευδαισθήσεις… Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν τους Έλληνες ενωμένους. Κρίμα γιαυτούς, κρίμα για τους Έλληνες

Βενιαμίν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.