Γυναίκα και ποτό

Σας έχει τύχει, μετά από μια βραδιά όπου 2 ή 3  εξωτικά ποτά της Costa Rica ‘’ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’ ή mohito να σας κάνουν να αισθανθείτε ερωτική έλξη για έναν άνθρωπο που δεν ταιριάζει στην αισθητική σας εικόνα; Μην ντρέπεστε! Ομολογείστε άφοβα! Δεν είστε μόνοι! 

Το αλκοόλ που εμπεριέχεται στα οινοπνευματώδη ποτά, όταν υπερβαίνει τη επιτρεπτή ποσότητα πόσης, εκτός από τις γνωστές βλαβερές συνέπειες που έχει στον οργανισμό , αλλάζει και τον τρόπο μέσα από τον οποίο βλέπουμε τους ενδιαφέροντες και μη στόχους! Ακόμα και αν κάποιος υποψήφιος εραστής δεν θεωρείται η προσωποποίηση ειδώλου αγγελικά πλασμένου, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ανήκει στην κατηγορία αυτή.

Η υπερβολική πόση οινοπνεύματος καθοδηγεί τα άτομα. Ουσιαστικά τα παρασύρει χρησιμοποιώντας την έμφυτη ανάγκη του φλέρτ και επιλέγουν χωρίς να έχουν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους. Διεισδύει στο αίμα τους και στον εγκέφαλό τους και δεν βλέπουν τίποτα περισσότερο από αυτό θα ήθελαν πραγματικά να έχουν" .

Υπό την επήρεια της μέθης ή της γλυκειάς ζάλης λοιπόν, η διάθεση κατευθύνεται και ακροβατεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Τόσο, ώστε τον Γιώργο τον γλυκούλη να τον αποκαλούμε Μπάρκουλη και την Μαρία την ΄Ασχημη ως Ζωή Λάσκαρη. Αφήστε που τον για δεκαετίας κολλητό σας φίλο μπορεί να τον δείτε ως τον George Clooney.
 
Συμβουλή για το Σαβατοκύριακο και εν όψει του χειμώνα που έρχεται, ελλατώστε το, προτού βρεθείτε με τον επί δεκαετίες κολλητό σας  αγκαλίτσα στην κρεββατοκάμαρά σας χωρίς να θυμάστε το πώς και πότε!

Λίλιαν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.