Προδότες και ανίκανοι πολιτικοί;

Σήμερα 28/10/2011 γράφτηκε ένα ιστορικό γεγονός που θα μείνει στην ιστορία με μαύρα γράμματα. Ακυρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση για το ιστορικό ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΑ προς τον άξονα ο οποίος στόχευε στην υποδούλωση της χώρας. Ο Μεταξάς και ο κόσμος ήξεραν ότι θα νικηθούν αλλά δεν δίστασαν να πεθάνουν στα βουνά της Πίνδου για την ΑΞΙΑ της ελευθερίας. Για την τιμή των όπλων, δεν δίστασαν να πουν ΟΧΙ και να θυσιαστούν. Είχαν όμως ο κόσμος ιδανικά και είχαν υπερηφάνεια. Είχαν αξίες για τις οποίες πίστευαν ότι άξιζε να πεθάνουν ,σήμερα αυτοί που μας κυβερνούν δεν έχουν καμία άξια. Είναι ληστές του Ελληνικού λαού και της ΕΘΝΙΚΗΣ μας υποστάσεως.

Σήμερα τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί. Η αξίες έχουν εξαφανιστεί και ο κόσμος σήμερα διαπιστώνει ότι μας έχουν προδώσει όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν τα τελευταία 35 χρόνια. Το χειρότερο είναι ότι συνεχίζουν να εμπαίζουν τον κόσμο με μια πρωτοφανή παχυδερμική αντιμετώπιση. Αφού έκαναν ψεύτικους ήρωες ,αφού διαστρέβλωσαν καθετί αληθινό για να μας φτάσουν στο σήμερα προσπαθούν να παρουσιαστούν ως θιγόμενοι.  Όταν ο Κασσιμάτης και ο Μπέης φωνάζουν ότι το Σύνταγμα καταπατιέται γιατί δεν απαντάτε, αλλά και εάν έχουν άδικο γιατί δεν τους καλεί η  δικαιοσύνη που έχουμε να απολογηθούν για συκοφαντική δυσφήμηση του Προέδρου όπως προβλέπει το σύνταγμα?

Οι ήρωες της Πίνδου , ο Θρυλικός ΔΑΒΑΚΗΣ και τα παλικάρια του σίγουρα δεν έδωσαν το αίμα τους για να έλθουν σήμερα οι τροϊκανοι και οι ανίκανοι πολιτικοί για να διαλύσουν την χώρα και να μας υποδουλώσουν σε όποιον ευρωπαίο για το καλό μας. Όταν οι ψεύτες πολιτικοί έκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού λαού δεν είπαν ότι θα κάνουν αυτά που γίνονται σήμερα.

Θα πρέπει όλοι σας να ξέρετε ότι το αίμα των ηρώων εκδικείται και στο τέλος να είστε σίγουροι ότι θα σας πνίξει , εάν δεν διαβάζετε ιστορία διαβάστε την θα σας χρειαστεί. Εσείς όμως θα γραφτείτε στην ιστορία με μαύρα γράμματα.

Ένας κλέφτης ρε αλήτες δεν θα πάει φυλακή? Ένας από αυτούς που έστελναν ψεύτικα στοιχεία δεν θα δώσει λόγο? Ένας που δωροδοκήθηκε δεν θα οδηγηθεί στην  δικαιοσύνη σας? Όλα αυτά και πολλά αλλά που συμβαίνουν στην χώρα της φαυλότητας σήμερα θα οδηγήσουν πολύ σύντομα την χώρα στην καταστροφή εάν δεν λειτουργήσει η πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εσείς πάντως και οι όμοιοι σας δεν την εκπροσωπείτε.

Όσο για τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης εάν κάποιος διαβάσει την ιστορία θα δουν πως το ΕΑΜ και το ΕΛΑΣ αιματοκύλησαν την χώρα, καπελώνοντας τα όνειρα του κόσμου και την αγανάκτηση του. Έφτασαν όμως κάποιους από αυτούς τους προδότες σήμερα να τους κάνουν ήρωες, αντί να τους ρίξουν στον καιάδα της ιστορίας . Τα ίδια γίνονται και σήμερα, οι ανίκανοι πολιτικοί προσπαθούν να ρίξουν τις όποιες αντιδράσεις του κόσμου σε μια ομάδα αριστεριστών αντί να δουν την αλήθεια.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.