Επιστολή προς τον Καθηγητή κύριο Κώστα Μπέη


Κύριε Μπέη

Με το θάρρος της γνώμης αλλά και με την ιδιότητα ενός Ανώτερου Αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού που επί 35 χρόνια υπηρέτησα, με 21 μεταθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό σας δηλώνω ότι ΟΥΔΕΙΣ αξιωματικός θα αποτολμούσε να κάνει πραξικόπημα ή οποιαδήποτε απονενοημένη προσπάθεια ανατροπής της συνταγματικής νομιμότητας διότι δεν ΜΠΟΡΕΙ . 

Αυτό σας το λέω με πλήρη επίγνωση αλλά και βεβαιότητα. Η χώρα δεν κινδυνεύει από επίδοξους δικτάτορες αλλά από ΑΦΡΟΝΕΣ και ανίκανους πολιτικούς. Άρα θα πρέπει να σταματήσει η μαύρη προπαγάνδα από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και να δούμε την πραγματικότητα. Αρκετά μας παραπλάνησαν.


Οι πολιτικοί μας απέδειξαν ότι δεν ενδιαφέρονταν για την χώρα και την πρόοδο της παρά μόνον για την καρέκλα τους. Έχουν αποκόμιση πλούτο κλέβοντας το δημόσιο χρήμα με νόμιμο τρόπο και την δικαιοσύνη να είναι απλώς παρατηρητής. Ο νομικός πολιτισμός της χωράς μας έχει αλωθεί και ο νομικός κόσμος δυστυχώς έχει γίνει υπηρέτης του φεουδαρχικού συστήματος με νόμους που θεσπίστηκαν εντέχνως.

Προσπαθήστε να αλλάξει το σύνταγμα και ο νομικός κόσμος να γίνει ανεξάρτητος στην εφαρμογή των νόμων. Ας δούμε τον νομικό κόσμο της γείτονας Τουρκίας και ας παραδειγματιστούμε . Αυτό το λέω διότι μια χώρα όπου ο φεουδαρχισμός ήταν τρόπος διακυβέρνησης κατάφερε να δημιουργήσει μια δικαιοσύνη η οποία εφαρμόζει τους νομούς και βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Η δημόσια διοίκηση δεν λειτούργει και ο κρατικός μηχανισμός έχει πλήρως αποδιοργανωθεί. Ο δημόσιος τομέας σε μια νύκτα μπορεί να λειτουργήσει άριστα εάν ψηφιστεί ένας δημοσιο- ϋπαλληλικός κώδικας για να λειτουργεί η δημόσια διοίκηση και όχι η δημόσιοι υπάλληλοι να είναι νεροκουβαλητές του κομματικού διεφθαρμένου ελληνικού κράτους. Πολλές υπηρεσίες και στην ακριτική Λήμνο λειτουργούν ως κομματικά γραφεία.

Επιτρέψτε μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την απάντηση σας και ελπίζω με τις σκέψεις μου να μπορώ να δώσω κάποια ιδέα για να απαιτήσουμε μια Ελλάδα πραγματικά για τους Έλληνες και αντάξια του ιστορικού παρελθόντος της .

Με Εκτίμηση
Κανταρας Στέλιος
Ανώτερος Αξκος ε.α
Τηλ.6936584489

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.