Homo-Ελληνες

Δεν είναι ένα ούτε δύο τα προβλήματα. Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στη πατρίδα μας τα τελευταία 2 χρόνια και δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε όλη την ώρα. Η κοινωνική αδικία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ ασφαλώς διαπιστώνεται,   ότι υπήρχε προμελετημένο σχέδιο για τη σκόπιμη διόγκωση του ελληνικού δημόσιου χρέους, με σκοπό την άμεση επιβολή του Μνημονίου και το σύρσιμο της πατρίδας μας στα απαίσια αντιλαϊκά μέτρα και στην ύφεση, προκειμένου να βγει στο σφυρί όλος ο εθνικός μας πλούτος, προς όφελος της   των ισχυρών της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.


Ο γνωστός σε όλους  ατίθασος, απρόβλεπτος, θαρραλέος, γκρινιάρης, ξερόλας, λεβέντης, κυμπάρης, ερωτιάρης και απροσκύνητος Έλληνας μέσα στη μακραίωνη ιστορία του,  παραδόξως δεν αντιδρά. Ζει ναρκωμένος με ισχυρές δόσεις κοκτέιλ αναισθητικού με ναρκωτικό , τόσο δυνατού που δεν μπορεί να συνέλθει. Χαμένος μέσα στην ζάλη της νάρκωσης, ακούει αλλά δεν αντιδρά. Το ναρκωτικό της χλιδής που τον πότιζαν ως το μεδούλι τόσα χρόνια έχει τεράστια επίδραση πάνω του  που τον είχε καταστήσει πλέον φυτό.

Δεν αντιδρά ούτε στην απεμπόληση των εθνικών συμφερόντων, διότι αφ' ενός ο φόβος ενός θερμού επεισοδίου ή και πολέμου θα του γκρεμίσει την ειδυλλιακή και χλιδάτη μαγική πραγματικότητα από την οποία δεν θέλει να ξεφύγει, άρα και εκεί είναι  απόλυτα ελεγχόμενος με τη δόση της γλυκιάς ζωής και της μηδενικής αντίδρασης.. (Matrix?)

Ένας  λαός ολόκληρος προδομένος ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ παρακολουθεί την ηγεσία του να τον εξοντώνει. ΣΥ-ΝΑΙ-ΝΕ-ΤΙ-ΚΑ ενώ   προσπαθεί να σηκωθεί στα πόδια του.  Αλλά να  πω και εγώ τη σοφία μου. Είμαστε τζάμπα μάγκες.!! Πρόβατα που αρχικά μας είχαν  για μαλλί και γάλα τώρα μας έχουν και για το κρέας.. Μας έβαλαν και αλυσίδες για να μη φύγουμε από το μαντρί και μας έπεισαν ότι είναι αξεσουάρ.
Σε αυτό συμφωνούμε όλοι.

Homo- Ελληνες. Homo pasokus  ex-fasistus and the others…..Ένα θα σας πω.
Αντιδράμε- δεν αντιδράμε δεν έχει σημασία. Αυτά που ξέραμε για τη πολιτικη και τα κόμματα να τα ξεχάσουμε. Η ίδια η ανέχεια θα μας καταστήσει, εν τέλει, ανυπάκουους. Εγώ σας λέω το έργο εδώ τελειώνει. !!!

Μόλλη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.