Τα βλέπετε κύριε Δήμαρχε;

Κύριε Δήμαρχε και κύριε Αντιδήμαρχε

Θα ήθελα να δείτε με προσοχή αυτή τη φωτογραφία. Είμαι σίγουρη ότι τη περνάτε από το σημείο αυτό  τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα και ξέρετε ακριβώς τη τοποθεσία.

Είμαι σίγουρη επίσης ότι η καθημερινότητα και η επανάληψη της εικόνας στα μάτια σας δεν σας επιτρέπει να δείτε με το μάτι του τουρίστα και επισκέπτη που έρχεται στη Λήμνο για πρώτη φορά. Γιαυτό ας δούμε τη φωτογραφία μαζί λοιπόν με προσοχή.

Οι πινακίδες κατεύθυνσης γιατί είναι δύο; Θα ήταν 3 αλλά κάποιος καλός Χριστιανός αφαίρεσε τη 3η  αλλά άφησε τη μεταλλική βάση.  Το καφάο έτοιμο να πέσει και η κολώνα με το μετρητή της ΔΕΗ μάλλον την ευθεία της Πίζας μου θυμίζει. Αυτή η φουκαριάρα η ελιά ευτυχώς που υπάρχει και τα κρατάει στη ισσοροπία. Μεγάλωσε όμως κύριε Δήμαρχε και κάποιος πρέπει να τη κλαδέψει. Ίσως το φως που φωτίζει υποτίθεται το δρόμο φανεί και εξυπηρετήσει το σκοπό που φτιάχτηκε.

Τόσους συμβούλους έχετε κύριε Δήμαρχε δεν υπάρχει  κανένας με ι καλιτεχνική διάθεση να ομορφύνει εκεί λίγο το χώρο; Ο κώνος με το εμπόδιο συμπληρώνει το καρέ. Η φωτο του Θ. Μπαβέα είναι επιεικής και δεν απεικονίζει τη γλίτσα και το σκουπιδαριό που επικρατεί. Επιεικώς αδιαφορία!

Κάποιοι λένε αναστήθηκε ο Δήμαρχος και βγήκε από το γραφείο επιτέλους με τις κινητοποιήσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσετε και είμαι σίγουρη ότι η ευαισθησία σας θα αλλάξει αυτό το χώρο. Νομίζω ότι το αξίζουμε. Τι λέτε;

Μόλλη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.